en bättre helg

HEJ! Hoppas att ni har haft en superhelg, det har verkligen jag! 
 
Förlåt för att jag varit frånvarande men det har verkligen varit fullt upp! 
 
I fredags efter jobbet hängde ju jag hos Karin ett par timmar och Mary Kay peppade! Jag fick massa bra tips och ideér och motivation! Åkte därifrån så glad och peppad. Åkte direkt hem och städare lägenheten och gjorde mig iordning och sen kom lovisa och vi hade mysigaste kvällen men massa bra snack, vin och lite charkisar. Runt halv tolv cyklade vi upp till Satin och var där resten av kvällen och det blev en jättebra och rolig kväll men nya och gamla vänner. 
 
I Igår vaknade jag hyfsat pigg och efter ett par timmar åkte jag och hämtade upp vikkan. Vi köpte med oss cheesburgare och åkte till lanna och solade hela dagen. Så skönt att det äntligen var fint väder på helgen.
Så åkte jag hem och skyndade mig med dusch, jag färgade utväxten, gjorde mig iordning och så kom fanny! Vi gick igenom massa Mary Kay produker så hon fick testa hudvården och så la vi en hel makeup med bara mary kay produkter och gooosh vad fin hon blev, så jäkla bra produkter!
Sen kom mollie och sällskapade oss. Vi hade världens skönaste häng och pratade om så mycket bra viktiga saker. Med dem kan man verkligen prata om ALLT. Så himla himla värdefulla vänner. Även denna kväll rörde vi oss mot satin och hade en perfekt kväll. Vilka brudar man har ♥
 
Jag har tyvärr inte haft tid att filma mig när jag la min egen makeup och har helt förträngt att ta bilder denna helg.. Så synd, jag hatar när det blir så!! Men allt har verkligen varit så fullt upp och när jag är med tjejerna glömmer jag bort allt haha. Förlåt.. 
 
Här är iallafall några dåliga bilder på fredagens outfit. Choker halsband och topp från NA-KD, mockakjol från BIKBOK, skor från Din sko, Gammal jacka från H&M. 
 
 
Det ska inte publiceras snapchatbilder här men nu får det blir så för detta är den enda selfien jag tagit på hela helgen.. Då har man varit upptagen för Det är ovanligt haha! 
 
Kommentera inlägget här: