my likes on instagram


 alvasofie jacqueliin lovisabarkman albinohrn mollyrustas lovissamelin hannahwidell sofiahjertqvist

news from h&m

Alltså nu när snön försvinner och temperaturen blir behagligare börjar man ju bara drömma om våren. Egentligen borde man inte göra det då man vet at vi kommer få x antal snöfall innan det är dags för fågelkvitter och blommor.... Men butikerna får in vårnyheter nu och det är ju alltid lika kul. 
 
Här samlade jag lite fina saker från H&M, alla saker kanske inte hamnar på min egna shoppinglista men. Fint iallfall! 
 
Senare ikväll ska ni få ett nytt inlägg med Mina Likes. Ha en fin fredagskväll. PUSS
 
 en regnig fredag

hey there!! 
 
Sa ju att jag skulle återkomma om hur Mind passet var. Jag tyckte det var skönt och avslappnande, dock var det så jäkla kallt i salen. Jag hade ändå långärmad tröja på mig men var tvungen att ha två filtar, en under mig för att golvet är kallt och en över mig. När ledaren sa "uppmärksamma dina tår och fundera på vad du känner" osv så kunde jag endast tänka på jag fryyyyyser ihjäl. Vilket var väldigt synd då det blir svårt att bara vara i nuet och koppla bort andra tankar. Måste testa igen, med varmare kläder, för passet i sig var väldigt bra!
 
Imorse sov jag till efter nio men kände mig så otroligt trött, släpade mig till soffan och piggnade till framför nyhetsmorgon. Önskar att de kunde hålla på till 12 på vardagar, det är ju så mysigt. Efter återigen en "måste få i mig någonting" (så tråkigt vad händer, älskar ju frukost?!) frukost stack jag till gymmet en snabbis. Det fanns inte så mycket tid så jag körde lite cardio mestadels på trappmaskinen och sen mage för att det kan man köra igenom snabbt men effektivt. 
 
Nu är jag på söder och har jobbat några timmar och slutar vid 19 idag. Ska bara ta det lugnt då jag börjar ganska tidigt imorgon. Men sen är det roligheter på kvällen! 

Här är ollie, han är min bästis på friskis. Världens sötaste och snällaste vovvsing!