bergochdalbana

Hej igen!

Jobbet idag var som sagt väldigt lugnt och när jag slutade kom linn och körde power hour med mig. Jag har dock ätit så himla dåligt idag och igår så jag hade verkligen noll energi och min kropp orkade inte alls så mycket som vanligt. Kändes inte alls bra. Kom sen hem till fläskkotlett och sötpotatis och blev på lite bättre humör. 
Nu har mamma och jag spraytanat oss så man är fräsch för en ny vecka! 

Den här veckan ska jag jobba varje dag på förskolan och även nått pass minst på friskis i helgen, så det blir mycket jobb. Får se hur mycker jag hänger här. Men vi hörs, puss! my Instagram likes

längesen ni fick ett av dessa så här kommer en ny I LIKE! jjuliajansson tantgronvintrosa jerlstrom iisabelanna ptfia nicolefalciani carruuut ssandramalmberg mandyschulman jjuliajansson fridalindahl ebbahamren

(så himla) fint väder

hejhopp. 

I fredags efter jobbet åkte jag till linn och bara hängde ett tag innan det var dags att åka hem o sova. Igår började jag jobbet 8, timmarna gick snabbt och jag slutade vid 13. Då åkte jag iväg och käkade lunch och tog sen en liten promenad uppe i ånnaboda, så himla skönt och fint! 

Efter det var jag hemma ett par timmar innan jag åkte till linn. Vi drack lite vin och snackade skit innan vi rörde oss mot strömpis där vi mest gick runt och hängde innan det var dags för kycklingtallrik och taxi'n hemåt. Det blev med andra ord ganska lugnt för oss. Så mycket folk ute igår!! 


Vid 11 idag cyklade jag till jobbet i det sååå fina vädret, kändes tufft att inte kunna ta vara på det mer än så men.. Det är så lugnt på jobbet, alla är ute istället, jag förstår dem. Slutar om någon timme iaf och då kommer linn hit så kör vi ett power hour pass wiieihi.