poddtips, spraytan och mary kay seminarie

Annars då. Vad har jag gjort idag förutom att redigera bilder?
 
Jag jobbade 11-15, känns så himla konstigt att jobba halvdag. Känner mig som en liten smitare som inte orkar jobba hela dagen. Men såklart är det såååå himla himla skönt och lyxigt. En av boysen var där en stund men annars var det bara jag och mia. Så det var lite extra girlpower och skitsnack. Dagen gick Så fort. 
 
Åkte och plockade upp lovisa efter jobbet och så åkte vi och köpte burgare på Texas star och tog med hem till mig. Där var vi i flera timmar och myste och planerade kommande MARY KAY SEMINARIE som är första helgen i september. Vi är så laddade! Så nu har vi äntligen beställt våra biljetter och bokat tåg och spanat in hotellet vi ska bo på. Lovisa och jag tillhör olika Units men kommer ändå kunna vara mycket tillsammans så nu är vi så glada för att vi fått ett dubbelrum ihop. Älskar att bo på hotell och hela den helgen kommer kännas så lyxig och megahärlig. Verkligen SÅ laddad. Det är alltså tors-lördag i göteborg och ska bli så himla kul. Speciellt eftersom jag är på pepp på att jobba med marykay och man blir helt fylld av inspiration. Då ska jag verkligen fotobomba. 
 
Sen spraytanade jag henne och passade även på att spraya mig lite också, så skönt när man kan få lite hjälp! Så åkte vi bruna och fina hem till var o en. (vi är hos mamma o sprayar för de e smidigare ehehe)
 
Nu sitter jag och lyssnar på Podcasts. Hatade uppehållet som I nöd o lust hade. Petra tungården och hennes kompis Linn. ÄLSKAR dem, så härliga. Så nu är dom äntligen tillbaka. Lyssna om ni inte gjort det. 
Lyssnar även på Hannalicious nya podd Onsdagsbubbel med Dasha. Ogillade verkligen Ellinor som hon hade sin andra podd med så det var bra att hon bytte, men har lite svårt för Dasha också.. Hanna verkar dock så himla himla snäll. Riktigt godhjärtad. Heja! 
 
Förlåt för att jag bara skriver o babblar. Vet att bilder är mer uppskattat. Men det är faktiskt roligare att skriva. Nästa vecka börjar mallan på Collage, då kan vi ta mer outfit bilder och annat kul hihi. Så pepp på att hon ska börja! Så godnatt, IMORGON ÄR DET FREDAG. PEPP! 
xoxox
Kommentera inlägget här: