jag redigerar allt, allt

Hej!
 
"tror jag kommer hänga lite mer här imorgon" skrev jag igår. Nu 21.27 skriver jag första inlägget.. 
 
Imorse gick jag upp 7.30 för att jag var tvungen att flytta bilen som jag alltid har stående på friskis men råkade stå på fel plats. DET VAR så skönt ute. Fick lite feeling för att börja gå mer morgonpromenader såhär på hösten. Förlåt hösten är väl egentligen inte här än men just nu känns det verkligen så. Det var tio grader men ganska fint imorse. Så jag fortsatte gå och gick upp till pressbyrån och köpte med mig en stor kaffe och macka. Mitt kaffe tog slut igår och jag flyttar hem i helgen så orkar inte handla mer haha.
Tog med de hem och hade en mysig frukost framför nyhetsmorgon. 
 
Sen gjorde jag mig iordning tidigt för att jag tänkte att jag skulle ta lite fina bilder och hinna blogga. MEN HELVETE hurrni, hur man kan känna sig ganska snygg i spegeln, tycka att det funkar i selfiekameran under tiden man tar lite bilder. Men när man kollar igenom, ALLTSÅ jag skämtar inte. Bilderna blev så fruktansvärt hemska. Hur går det till ens...
Fjorton filter och 4 redigeringsappar senare så funkar de mesta men, vad skulle man göra om man inte kunde redigera?
Jag redigerar alla mina bilder. Alltid. På mina selfies gör jag om hela mitt ansikte. När jag berättar det för folk blir alla så förvånade och jag förstår inte hur man inte kan se det på insta. Jag tycker att det är solklart, men att bilderna blir bättre så det är inget jag försöker vara hemlig med. Jag ÄR inte så snygg som jag är på bilder haha, jag fixar ALLT. Såklart olika mycket beroende på bild men ni skulle smälla av om ni såg hur bilderna såg ut innan. Fixar näsa, läppar, käkar, ögon, bryn, hyn, färger, allt. Önskar man kunde göra det så enkelt i verkligheten också. Har dock endel saker jag ska boka in snart haha, men det berättar jag om då. 
 
Så med andra ord, bilderna jag lägger upp nu såg för trista ut innan alltså. Tänker "HAHA fyfan, hur ser man ut..men testar väl o redigera" så blir det ändå ok att lägga upp. Tragiskt egentligen men om jag inte skulle redigera dem skulle ni aldrig få se några bilder så.. 
 
 
 
Anonym:

Vad använder du för appar att redigera dina bilder?

Kommentera inlägget här: