ett löfte till er

HEJ ÄLSKADE NI! 
 
Vilken 100% bra dag jag hade igår. 
 
Jag åkte till fia och åt sååå god frukost och bara hade det mysigt i några timmar. Sen hoppade vi upp på cyklarna och styrde mot stan för att systemetshoppa och kika runt lite. Sen åkte vi hem till henne igen, gjorde oss iordning inför kvällen, gick till max och köpte burgare och käkade.
 
Sen åkte hon till våra brudar på party medans jag mötte upp kusin vikkan. Vi åkte till väärldens största lägenhet och hade en så sjukt trevlig kväll men helt underbara människor. Det var vikkan som var bjuden och valde att ta med mig och jag hade ingen aning om vilka som var bjudna. Det var några bekanta men annars helt nya folk och det var så jäkla trevligt verkligen. Vi bara snackade, minglade runt, drack gott och dansade som tokar innan vi fortsatte dansen på strömpis. Även där var det så himla bra utgång. Det var verkligen en så rolig kväll. Det tackar vi för. 
 
Det kommer fler bilder, både från dagen och kvällen så fort folk har skickat. Ska försöka få dom tills ikväll. 
 
 
Idag har jag bara käkat frukost, diskat och kollat på pretty little liars. Ska möta upp Elin när som helst och gå på promenad. Det känns verkligen helt perfekt nu, snacka av sig och frisk luft. 
Ikväll har jag tvättid och måste fixa matlådor. 
 
JAG ÄR SÅ SJUKT pepp inför höststarten och att börja nya jobbet. Har så höga förväntningar på den här hösten, och det är endast jag själv som kan se till att den blir som jag vill. Vilket jag SKA lösa. 
 
Här kommer det inte eka tomt en enda dag de kommande två veckorna.
Hör ni, det LOVAR jag från botten av mitt hjärta och jag ska verkligen hålla det. 100%!
 
FrökenTV, bloggen om tv och film:

men mums

Märta:

Ååh vad gott det ser ut! Det vattnas verkligen i munnen. :-)

Kommentera inlägget här: