en vanlig onsdag men ovanliga vanor

Tja ♥
 
 
 
OJ vilken dag. Bra dag! 
Började trött som tusan vid åtta imorse och skyndade på mig träningskläderna så att jag inte skulle somna om, igen. Gick till gymmet och stog på crosstrainern i 30 lugna minuter, samtidigt som jag kollade på nya pretty little liars. Gjorde det mest för att ha en anledning till att duscha och baasta.
 
Sen gick jag hem (det är cirka 124 m), åt frullis och gjorde mig iordning för jobb. Jobbade 11-15 och det var en toppendag. Trodde inte det skulle ringa knappt ett enda samtal på några veckor men det jag har säkert fått 5 st. Om ett par veckor kommer jag elin och malin sitta och ta samtal nonstop typ haha, men det är så kul. Det är verkligen de bästa sättet att komma in i allt igen. Älskar alla kollegorna på Collage, vilket gör allt bra ännu bättre. 
 
Direkt när jag slutade åkte jag hem till vikkan och levererade Mary Kay produkter och stannade och snackade lite strunt. Därifrån åkte jag till stan igen och mötte upp helenisen på espresso house! Inte setts på tvååå veckor, det är ändå en dålig sak med collage, att jag inte jobbar med helena längre.. Vi hade en mysig catchup iallafall. 
EFTER det åkte jag förbi en till babe och levererade produkter och kramades lite. SEN fick jag äntligen ta på mig myskläderna och sjunka ner i soffan. 
 
Nu har jag jobbat lite med marykay, packat ihop lägenheten och ätit. Nu kollar jag på Miss Secret Agent 2, älskar sandra bullock, och filmen är faktiskt ganska mysig. 
 
Vi hörs imorgonbitti, då ska jag hänga här lite mer. Nu måste jag sova, förstår inte hur jag kan vara så trött idag. xoxoxox
Kommentera inlägget här: