En riktig snygga-girlsdag

Oj vad jag har hängt med snygga tjejer idag!!
Svängde in på parkeringen på Collage imorse och möttes av en sån jävla snyggvän. Hennes dagens outfit är ju to die for och hon klär i det så jäkla bra. ÅH! Ni missar lite detaljer som väska och så men detta räcker ju gott o väl. Mums!! (Tror förresten ni blir mer inspirerande av att jag lägger upp dagens outfit på henne denna höst än på mig, så vi kör på de)

Sen åkte jag upp på stan och tog en fika med min one true girl crush. Sofia (som dels är kusin med mina halvkusiner) är den sötaste snyggaste veckraste tjejen jag vet. Jag kan typ inte sätta ord på varför men hon är en perfektion av enkelhet, så himla himla fin, jämnt! Och då har vi gjort allt från att sitta i skolbänken en hel termin o pluggat matte, till att fika både ute och hemma, festat, sommar och vinter, halloweenfest och sommarparty. Hon är aaaalltid så förbaskat vacker. Man blir ju tokig på ett underbart sätt. Och hundra procent genomgod med ett hjärta av de finaste guldet!

Sen har jag hängt med massa snygga mary kay tjejer och inspirerats av deras jobb, målsättningar och sätt att lyckas. Dagens Måndagsmöte var verkligen toppen! Lärde mig så mycket bra grunder.

Nu är jag sen till en dejt!!! Med kudden. Elfisen kommer hit imorgon och ska bjudas på frukost, bästa starten. Vi hörs xoxoxo

Kommentera inlägget här: