det var ett tag sedan

Här har det ekat tomt i över två veckor nu. Jag har bara mig själv att skylla. 
 
Den här veckan har ju jag SEMESTER! Min enda vecka den här sommaren. I lördags åkte jag till cypern för att hälsa på Hedvig som jobbar och bor där sedan i April. Det var så skönt att komma bort och bara ta det lugnt i solen. Dock hände det saker som fick oss att tro att jag hade någon sjuk förbannelse över mig, men det var ändå 4 bra dagar. 
 
 
Eftersom hedvig har jobbat mycket har jag varit ensam största delen av dagarna. Därför har jag inte så mycket bilder att dela med mig av. Men några fler kommer. 
 
I torsdag när jag kom hem åkte jag iväg och KÖPTE MIN FÖRSTA EGNA BIL. Det kändes faktiskt ganska coolt. Och jag älskar den! Den ska ni få se så småningom. Sen hängde jag hos vikkan med henne, fanny och nico. Vi drack lite vin och babblade, fanny och jag drog en stund till satin efteråt. 
 
Igår tog jag det lugnt, handlade frukost, jobbade endel med marykay och organiserade lite och la en order, åkte till mberg en snabbis och städade lite hemma. Sen kom fanny hit och lite senare även Emma och Lovisa. Så trevligt! Även då blev det vin och babbel, och satin. 
 
NU sitter jag och lyssnar på nyhetsmorgon som är på i bakgrunden. Snart ska jag sticka iväg till fisen och äta frulleeee. LÄNGTAR SÅ EFTER MIN FIS. Jag ska nog försöka hänga kvar där så länge hon tillåter det. Har inte så mycket andra planer förutom ikväll då jag ska iväg på en fest med vikkan och sen blir det troligtvis satin, igen haha! 
 
xoxoox
 
 
Kommentera inlägget här: