Bättre

En bättre dag. Ett bättre liv känns det som att jag har nu. Njuuuter!

Älskade elfisen kom hit vid halv nio och så käkade vi frulle och snickesnackade innan hon stack och jag åkte till jobbet.

Där har dagen också varit jättebra, så kul att jobba med mallan!! Dagarna går dock såå snabbt, ska tänka på det i november december när det är mörkt och kallt och regnigt hela dagarna och sekunderna går i slowmo... Men vi ska göra allt för att bevara sommaren inne på kontoret!

Efter jobbet åkte jag förbi o kramade fanny lite snabbt innan jag åkte till ekers o hämtade min Mary Kay order, bästa leveransen av alla. Så hemma har jag gjort iordning i min walk-in closet/sminkrum som nu ska bli en rosa bubbla med marykay produkter hihi!

Mamma och jag har ätit god middag och kollar på sista avsnittet av ALLSÅNG på skansen.. Sorligt att jag inte varit där nångång i år!
Nu ska jag sooova.
Imorgon är det jobb på Friskis efter collage!

Anonym:

Kan du inte lägga upp lite mer om Mary kay ? Vad du själv använder vid vardags/fest smink ? Dina bästa produkter ? Vad du har för hudvård osv? Hur lång tid tar det och få en order om man vill beställa något som du inte har hemma?

Kommentera inlägget här: