at the office look

MEN HEJSAN! 
 
Jobbet idag gick super, trivs så himla bra. Idag har jag fått lära mig mer om att skapa/kreditera/makulera fakturor och liknande, bara suttit och övat och hållt på med namnlistor hela dagen. Men eftersom allt är "nytt" igen så går tiden så fort. Nu är två heldagar avklarade och resten av veckan + HELA nästa vecka jobbar jag bara 11-15. Sån himla lyx ju, kommer ha så mycket tid över. + att malin börjar hos mig nästa vecka. Alltså längtar så jag dör! 
 
Direkt efter jobbet fick jag lite mat hos mamma för att jag skulle skjuta henne till ett kalajs. samtidigt åkte jag förbi hos karin, min sales director, och lånade lite produkter så att jag kan leverera till mina kunder så de slipper vänta på min order. Perfekt! 
 
Nu ska jag lämna produkter hos fanny och stanna kvar där för att mysa framför allsång på skansen. myspys perfis. 
 
Här är lite snaps från dagen. Dels ser ni lite av min fina nya bild, min tassle från rituals och min mamma..
 
 
Nu när jag jobbar på kontor igen, och får göra mig fin blir man så shoppingsugen. På senaste jobben, Rejmes, förskola och friskis, känner man sig inte direkt fancy. Så det är faktiskt så kul att göra iordning sig mer än på helgerna nu. MEN men vill ju shoppa nya kläder. Av någon anledning blir jag mest sugen på fina sköna byxor, kjolar, blusar, skjortor även fast det inte är riktigt jag egentligen. Tycker dock att det är så fint och klär mig ganska mycket efter olika tillfällen liksom. Så här är några fina saker jag kikade lite på på H&M's app. 
 
 
Emma:

Jag köpte den rosa blusen igår, SÅ skönt & snygg. 😘

Kommentera inlägget här: