Äntligen back on track

Hej på er vad skönt att bloggen är igång igen, blev så irriterad! Jag har förnyat mitt PRO så att jag kan ha min egna domän och det hade inte systemet hängt med på!

Imorse hängde malin och jag på VIP-kund frukost på H&M! Jag passade på att köpa lite nytt till min Mary Kay outfit. Två kommande veckor är det många klasser inbokade så det behövs! Jag ska skriva mer om mary kay imorgon.

Sen åkte vi och gjorde mysigt på vårat kontor med blommor och doftljus, så spelar vi alltid mysig musik. SÅ trivsamt hos oss hih! Jag såg även att det var världsfotodagen, 177 år sedan fotograferingen uppfanns, det tyckte jag var något att fira eftersom vi jobbar på collagefoto, så det blev fika!

Sen åkte jag bara heeem, försökte städa lite men jag hamnade i soffan. Var så trött. Tog sån tid att somna igår och när jag väl gjorde det drömde jag hemsk mardröm. Har nu plöjt de två sista twilight filmerna. Fy vad jag älskar bella o edward, sånt dreamteam.

Nu ska jag gå och lägga mig. NEJ jag kommer inte kolla på damernas OS final. Jag såg heller inte en enda EM match i somras. Vet inte varför men är så ointresserad. Sitter jag och kollar blir jag dock såå engagerad. Men nä inte ikväll, beautysleep is waiting. Solong!

Kommentera inlägget här: