xoxoxox

Hej, hoppas ni mår bra!! Kramis

första mary kay klassen

hejhej!! Kikar in snabbt måste måste sova nu.

Har precis haft min första marykay klass och det är skönt. Att dra av plåstret liksom, var så jäkla nervös! Puuhh. Men försäljningsmässigt gick det bra men annars är jag inte så nöjd med mig själv. Men så är det ibland.

Jättepepp på morgondagens klass då det är yngre girls och de produkterna kan jag bättre. Puss på er!

vad har jag gett mig in på?

 Hej! 
 
Jag ber om ursäkt i förväg. 
De kommande två veckorna vet jag inte hur mycket jag kommer kunna hänga här.. Imorgon börjar jag jobba heltid på collage alltså 8-17 + att jag ska försöka klara en utmaning från Mary kay så jag har hittills 7 hudvårdsklasser inbokade på 9 dagar. Och jag ska försöka få in två till.. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men äh, det blir nog bra?! Men måste nog lägga bloggen lite åt sidan för att inte kolappsa. 
 
Så vi hörs när vi hörs hurrni. Imorgon ska jag alltså jobba 8-17, sticka iväg på lunchen för att kolla på en lägenhet som jag troligtvis kommer få om jag gillar den!! OCH förbi lokalen för att träffa min sales director lite snabbt innan jag ska ha min första klass vid 18.30. Så, ja, vi hörs nog inte imorgon iallafall. kramis!
 
Bild från igår när jag och fanny gick med Friskis&svettis i Prideparaden, det var sååå kul. vi hade massa moves till låtar så vi dansade oss fram längst gatorna hihi!