partypartner

Haha precis som mitt instagramflöde gör så består mitt liv av fanny och burgare! Haft en så bra helg. 
Gårdagen var underbar då jag malin fanny anna firade emelie i ghyttan sen drog fanny och jag till strömpis. Vi var inbjudna till dirty dinner och fick tre rätters, underhållning och träffa massa sköna människor. Sen fylldes villan med folk och tjejerna kom dit så vi återförenades och dansade tills partayet var slut. 

Idag har jag tagit det lugnt, sovit länge och åt sen burgare på satin med fanny hihi. Nu har jag spraytanat carro, städat, lagat matlådor, duschat och krypit ner i sängen. 

Så laddad inför den här veckan! Ska se till att den blir riktigt bra(även fast det ska vara minuagrader varje dag). Ha det bäst PUSS!!my partner in party

Let's talk about

träningen idag bestod till en början av 1 km på löpbandet men det gjorde för ont i benen så gick över på crosstrainer haha. Där blev det 5 lugna km medans jag kollade på ex on the beach.
Är såååå stel i benen från gårdagens dubbelpass, båda innehåller väldigt mycket ben.. 
Men det var skönt att komma dit och göra någonting iallafall. Imorgon slutar jag tidigt så då blir det nog lite cardio och rygg! Redan pepp
 

coachella baby

heyho! 

Gårdagen var så bra. Bra dag på jobbet med utflykt i strålande sol och träningen på kvällen gick galant. 

Idag vaknade jag upp vid 7 och möttes av klarblå himmel. Hade redan koll på det så tog mig ut på en morgonpromme eftersom jag har sovmorgon idag. Börjar inte förens 9.30! Det var riktigt skön, men det skönaste är nu efteråt när man får äta frukost och kolla nymo hihi. Hörs senare, tränar nog ett pass sen i kväll efter jobbet! 

Det är är istortsätt vad mitt instagramflöde består av, bilder från coachella! Alla e så coola och det ser så härligt ut. Lyssnade även på nya favoritpodden I nöd och lust, med linn och petra tungården på promenaden, idag direkt drån LA!