en helt perfekt helg

Hej!! Sitter på tåget på väg hem nu och har haft en sååå himla bra långhelg. 

I torsdags åkte jag till malmö och var framme vid 15, där träffade jag Arian en stund och snackade lite skit för att sen säga hejdå på obestämd tid. 
Sen mötte jag upp bella och ebba, vi gick runt o shoppade lite innan vi satte oss på espresso house och bara myste i några timmar. 
Sen gick vi till Lilla torg och en bar där det var så himla himla mysigt. Vi beställde in dryck och en stund senare kom våra malmö pågaaar, Johan, freddie, Victor, Oscar, Eric och jacob och sen kom även josse!! Där satt vi och slog ihjäl några timmar och drack x antal drinkar. Några av oss fortsatte ut efter baren och hängde några timmar till. Det var en bra kväll och så kul att träffa alla! 

I fredags åkte jag josse johan och freddie till Emporia för att kika runt lite, det var ju Black friday så det var eeendel folk. Dock ingen shopping för min del som tur var. Sen var ju planen att jag skulle stanna i malmö egentligen men vid 16 tog jag och josse tåget till henne i halmstad!! Så kul! Hon har köpt världens finaste lägenhet som var så mysig. 
På kvällen jobbade vi på Julgalan med hennes innebandylag 19-01, segt men ändå så kul! Vi såg ju istortsätt hela galan och fick gratis käk, vem klagar? Sen var det så skönt att sova i josses sköna säng och kunna sova ut så länge jag ville. 

Så på lördagen/igår när jag vaknade satt josse och pluggade så jag gick upp och gjorde frukost åt oss som vi åt i soffan och bara myste. Sen tog jag en promenad till stan och handlade åt oss inför kvällen, så skönt och komma ut och jag älskar att utforska nya städer och halmstad är så mysigt och fint. Älskade att gå o strosa där. 

Sen började vi göra iordning inför kvällen då vi skulle till josses klasskompisar och ha tapaskväll. Så kul!! Alla hade med sig en varsin tapasrätt och allt var så gott. Lägenheten vi var i var även så jäkla snygg i gammal stil med stora bjälkar, snetak men ändå så nutid och mordern. 
Vi hade en superrolig kväll med mat dryck skratt och roliga historier för att sedan dra ut och dansa resten av natten. 
Det roliga är att alla jag hälsat på den här helgen är från olika Asien resor. Tycker det är så häftigt att man fortfarande har kontakt och gillar att ses och att det faktiskt blir av. Så himla bra människor, love you!!!! 

 

Kommentera inlägget här: