En burgare och mycket längtan

Igår åkte jag "hem" till balkongen för att sola några timmar, brände mig i aniktet?? i swe?? Najs ju haha, mindre snyggt men. Mötte sen elin så gick vi upp på stan för att äta middag på något ställe, vilket blev Jensens. SÅ gott med en burgare. Båda var vrålhungriga. Världens bästa elfis. Så mysigt. 
 
Idag har jag varit på Vero Moda och fått lite info och schema inför sommaren(!!!) ÄR så taggad och det känns så himla bra. Jobbade nån timme i buktien också. Tror att det här kommer bli toppenbra. Är lugnt nu i början men om ett par veckor sätter det igång på riktigt. Lite småpass innan dess bara. 
 
Imorgon är det ju premiär på allsången, skulle vela åka dit, Carola och Panetoz kommer så det hade nog varit bra. Men vi har precis bestämt att åka nästa vecka då MÅNS ÄR DÄR, Norlie & KKV, Sabina Ddumba och Tomas ledin. GRYMT ju. men imorgon ska jag sitta bänkad framför tvn. 
 
Och nu sitter jag och kollar på Lotta på Liseberg. Inte lika kul, såklart. menmen! Mia skäringer sjunger just nu en håkan låt så det är ju lite kul
JUNITJEJ:

Vad det ser gott ut!

Kommentera inlägget här: