ett tips för huden

Hej tisdag. Idag har jag ett litet tips till er, testade detta för några dagar sen då jag ramlade över detta på nån sida. Om ni har kokosolja hemma, till tex matlagning/bakning så kan ni även använda det till huden! Blanda bara lite kokosolja med vanligt socker och använd där det behövs, ansiktet, kroppen, händerna! Smörj och gnugga lite lätt och skölj sedan bort det. Eftersom oljan inte riktigt försvinner så är man sååå himla muk och len efteråt och behöver inte smörja in sig mer. Det blir så mjukt. Testa! PS. Oljan ska vara kallpressad och ekologisk. 
 
Hört att oljan även går att använda i håret, men det har jag inte testat än..
 


En burgare och mycket längtan

Igår åkte jag "hem" till balkongen för att sola några timmar, brände mig i aniktet?? i swe?? Najs ju haha, mindre snyggt men. Mötte sen elin så gick vi upp på stan för att äta middag på något ställe, vilket blev Jensens. SÅ gott med en burgare. Båda var vrålhungriga. Världens bästa elfis. Så mysigt. 
 
Idag har jag varit på Vero Moda och fått lite info och schema inför sommaren(!!!) ÄR så taggad och det känns så himla bra. Jobbade nån timme i buktien också. Tror att det här kommer bli toppenbra. Är lugnt nu i början men om ett par veckor sätter det igång på riktigt. Lite småpass innan dess bara. 
 
Imorgon är det ju premiär på allsången, skulle vela åka dit, Carola och Panetoz kommer så det hade nog varit bra. Men vi har precis bestämt att åka nästa vecka då MÅNS ÄR DÄR, Norlie & KKV, Sabina Ddumba och Tomas ledin. GRYMT ju. men imorgon ska jag sitta bänkad framför tvn. 
 
Och nu sitter jag och kollar på Lotta på Liseberg. Inte lika kul, såklart. menmen! Mia skäringer sjunger just nu en håkan låt så det är ju lite kul

en perfekt midsommar

OJ viste att det gått några dagar sedan jag skrev här nu men inte en vecka!!
 
Ni får här bilder från en helt underbar midsommar, det blev verkligen helt perfekt, från morgon till natt! vill bara göra det om och om igen. Vi var ett toppengäng i garphyttan, perfeka huset att fira i. Vi grillade, sjöng (en) snapsvisa, drack gott, spela kubb, beerpong, gick på pizzajakt, dansade runt en improviserad midsommarstång och hade det bara så bra. Tack till alla som bidrog till fantastiskt dag och kväll.