Fridag fredag friday-ayayyy

HAFT så bra dag. Runt 14 mötte jag Vikkan för lunch, så vi gick till pauluns i saluhallen. Dock hade jag nyss ätit frukost så tog en god rawfood boll. Lunchen fortsatte dock med en sväng till lager 157 och sen Marieberg. Perfekt eftersom jag ändå skulle dit. På min lediga dag.. Gjorde synundersökning, hann hänga lite med bästis(så grymt att jobba i samma byggnad. Nu ses vi 1-4 ggr om dagen haha!!). Sen tog jag Carro från jobbet och vi åkte ut till Hallsberg för att köra ett gympass tillsammans. Hon coachade i marklyft först sen coachade jag i pulshöjande vilket blev hopprep, kettelbellswing, mage i trx och rep(?)kasta/slå/sak? Så bra pass och vi var helt slut. Sjukt bra träningskompis. 

Nu hänger jag i soffan, har ätit, duschat, målat naglarna o ätit choklad! Ska sova för imorgon är det lite jobb och partiiii med girlsen som gäller!! PUSSvinkväll och kärt återseende

GODmorgon! Usch vad det regnar. tänkte ta mig ut på en promenad efter sovmorgonen men nja hurrni, det blir inte så. Blir en god frulle framför en film istället. Jag är ledig idag!! så najs. 
Vid lunch ska jag träffa vikkis och käka o hänga lite, och ikväll är det fredagsfys med carro på jobbet. Ska bli så kul!! 
 
Igår var det jobb och det var en så himla skön dag från 14-20.30. Efter det fick jag skjuts av mamma o adde till Julle. min älskade gamla bardomsbästis som jag inte hängt med på åratal. Det var en så mysig kväll med vin ost kex och massa massa prat och skratt. Mer av det tack! Det blev alltså ganska sent igår och därför var sovmogonen välbehövd. 
 
 
 

Öppning på vero

Nejmen godmorgon! Sitter på bussen påväg mot vero. Öppning på schemat, de e najs. Har dock endel att fixa idag. Men de löser vi ju. Perf när man öppnar att man har alla selfiespeglar för sig själv?? Bra för bloggen såklart. Jobbar med carrobarr idag så det blir rooligt. 
Imorgon är det kort jobbdag, ledig fre jobb lör seeeeen är denna intentsiva jobbperiod över. Ska bli lite skönt, men trist. Aja vi höres tonight. 

Förresten!! Följ veromodamarieberg på insta, vi äger där!