31/1 resan har börjat

HEJSAN!!! Just nu ligger vi i en hög hemma hos mollies syster i Stockholm. 
Vi har åkt minibuss hit med Mollies mamma som chaufför. Åkte från öret runt 14 och allt gick finfint. 
Vi har nyss ätit på Max och kollar gladiatorerna, hahaha Peter Magnusson jag dör! 

Om 6 timmar kommer taxin och tar oss till Arlanda för att lyfta vid 6.15 imorgon bitti. SÅ TAGG!!!!

let's try to be good

Hej igen. 
 
Imorgon är dagen, det händer, det börjar, äventyret, V I  Å K E R ! ! ! ! ! 
 
LÄGET UNDER KONTROLL ELLER? Jag och 4 brudar (som är helt fantastiska!!!) ska iväg till asien. Två av dessa lämnar oss redan efter 4 veckor, under dessa veckor kommer vi hinna med thailand, singapore, bali, giliöarna. Vi ska på sista destinationen möta upp några fler (otroligt superhärliga) brudar och bara leva loppan tills tjejerna lämnar. Dock blir vi troligtvis 4 som fortsätter tillsammans. mer än så säger jag inte än, för resten är inte skrivet i sten. Vi kommer iaf ta oss mot filippinerna för att sedan åka tillbaka till bali igen. Där ifrån är det tomt, eller fullt, helt öppet och helt fritt. Vi får se vart vi tar vägen och vad som händer och sker. Jag och en av tjejerna är helt bestämda med att stanna så länge vi kan och sista datumet är satt Studenten, så ibörjan av Juni väntar jag förhoppningsvis till att sätta fötterna på svensk mark igen. Men det kan även bli i april. Who knows... 
 
Här kommer jag iallafall hålla er så uppdaterade jag bara kan. Bilder, text och tokigheter. Jag var hyfsat duktig förra resan och ska bannemig inte vara sämre nu. Ni får hjälpa till, tjata. Endel av er är duktiga. Men ni vet att det pushar mig, annars hade jag inte suttit här och skrivit nu(tack emma!). Men jag vill uppdatera för min egen skull också såklart så jag ska göra mitt bästa. 
 
På instagram kommer vi nog ha mer än daglig uppdatering och där har vi ett gemensamt reskonto så in och följ -> we_travl så ni hänger med ordentligt. Puss på er och hoppas ni kikar in här under resan. 

this week has been crazy busy

Hej på er. Haft så sjukt mycket denna veckan. 
 
Jag har tränat varje morgon runt 8 tiden, klättrat med malin, bakat massa fika till jobbet, hängt med elin, skrivit ut viktiga papper på flyg/boende osv, haft möte med Josse Anna Mollie, bakat mer kakor, tränat mer, fikat med Sofia, hängt ett par timmar på jobbet för att fika och säga hejdå till alla fina som jag kommer sakna, hängt med pappa, ätit frukost hos Lovisa, varit på helkroppspeeling/massage/spraytan, myst med fisen efter evigheter. idag har har sprungit runt och fixat/handlat det allra sista, superstorduschat, ätit tacos och skrattat med Malin emelie anna fanny, kramats hejdå, myst och fått hjälp med sista packningen av elin, som precis har gått i skrivande stund. Imorgon ska jag träna, bjuda elin på frukostmys och träffa bella. Mellan allt detta har jag bara gjort miljontals saker som har med resan att göra. 
 
nu ska ni få lite bilder från göteborgshelgen och kanske nått annat skoj.