27/2 en vecka på gili i text

Hej på er alla. Hoppas livet i swe är bra. Här är det mer än så! Vi har varit på gili i en vecka nu, även fast det "inte finns något att göra" här så älskar jag denna ö. Allt är bara så chill. 

Vi har ju hängt med Hanna jullan och deras tjejer som de träffade under sitt surfcamp. Det har varit riktigt najs, vi var som mest elva bruds. Det har blivit endel festade också, träffade några boys från Gävle som de andra träffade redan på kuta, också varit najs o hänga me dem. Jag har fått äta mitt älskade tuna spett på night market, vi äter pannkakor med nutella till frukost och ligger på stranden tills solen blir sådär perfekt skön på eftermiddagarna, lyssnar musik från miniB, svalkar oss med dopp i havet var tredje minut, äter svensk mat på Viking, spelar strandtennis och klagar på att det är så förbaskat jävla varmt i solen när vi egentligen bara borde carpa diem. 

Vi har sagt hejdå till Johanna och Jessica en kväll, till Hanna i förrgår och till Fanny och alle imorse.. Snart åker Hanna nr2 och Linnéa också. Så gänget krymper men snart kommer utökning igen så det finns alltid saker att se fram emot. För er som inte har koll på läget kan jag ju berätta att i fortsättningen nu kommer jullan resa med oss, så from söndag är det vi fyra som ska äventyra ihop!! Känner att de kommer bli guld o gröna. 

Igår bjöd alle oss andra fyra på fin resturang och imorse gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Usch vad jag kommer sakna dem två. Det kommer kännas så tomt o båda har bidragit med så himla mycket på alla sätt så åh, det känns jobbigt :( älskade älskade fina vänner. 

Jag är glad dock över att jag är kvar på resande fot, sorry guys men jag längtar verkligen inte hem. Har inte haft hemlängtan en sekund och nu har vi varit borta i en hel månad. Så skönt att veta att jag har så mycket mer framför mig. På tal om det börjar jag vägen mot dykcert imorgon, tråkigt att ingen annan av tjejena vill det men jag är faktiskt as taggad, och nervös.. 

Vet inte om det finns så mkt mer att skriva.. eller, vår andra dag här började det spöregna (de kommer Nästan alltid en skur om dagen här) men denna skur blev till blåst och spöregn och storm. Vi sprang hem från vår lunchbreak för att ta skydd och när vi skulle äta på kvällen låg det träd över hela vägarna, endel hade vält från roten och lokalbefolkningen kämpade med att såga av grenar och få bort all skit. Istortsett all elektricitet på ön försvann vilket så betyder att det blir bäcksvart, wi-fi, lampor, ac, fläktar, kök, restauranger allt la av. Till och från i flera dagar. Nu har de börjat ordna sig men det kom fram att det var den värsta stormen de haft på 5-6 år och kvalitén på allt här är inte den bästa så vi ska va glada att inget träd föll in genom taket där vi bor osv. 

Idag har jag äntligen fått lira beachvolley med ett gäng med folk från Frankrike, Tyskland och lite locals, så kul. Tror dock jag pajat nått i tumkudden(haha alltså tummen fast i handflatan typ) så de gör fan ont men de va kul!! 

Nu har ni fått en liten uppdatering i text. Gör ett nytt inlägg direkt nu med bilder annars kommer detta aldrig gå att publicera. Kram på er!!! 
Kommentera inlägget här: