nya fransar och julfilmHär sitter jag och avnjuter morgonkaffet med mina nya fransar. Jag vad nyss hos fanny och gjorde nya lashes. Somnade nästan en timme och drömde en så otäck dröm under tiden. Drömde att jag var hos henne o gjorde fransar men att det var klart och jag skulle ta på mig mina kläder (varför skulle jag tagit av dom??) men jag kunde inte hitta dom för att jag inte fick upp ögonen. Så där som när man vill springa men benen inte bär. Det var SÅ jobbigt. Sen öppnades ögonen och jag vaknade och där satt fanny och pillade i lugn o ro haha!! Jag hade legat och blinkat och försökt öppna ögonen i drömmen haha... Piiiiinigt. Menmen..
Är alltid så nöjd efter att ha gjort fransarna hos henne! 

Nu sitter jag och kollar på nån julfilm på fyran, ganska mysigt förutom att det ser ut som sensommaren utanför fönstret. Jag tänkte ta en promenad snart eftersom jag inte börjar förens 14. Ska bli skönt med kort dag. 

Det är ju faktiskt dan före dan före dopparedan idag!! Imorgon blir det mini jul med mams och bror (först lång dag på jobbet dock!) vi hörs senare puss!!

Kommentera inlägget här: