River Island

Läste precis lite missade inlägg av Janni Déler, där hon bland annat skrev om en event kväll på River Island i Stockholm. 

En dag då jag var på jobbet i somras ringde min kusin mig och sa (väldigt kortfattat nu) att han fixat jobb och lägenhet till mig i Stockholm. Knappt en vecka senare satt jag på kontoret på River Island, gallerian på arbetsintervju. De frågade om jag ville provjobba direkt men jag var så oförberedd på det så tåget hem väntade. En vecka senare skulle jag provjobba men inför det hade jag en så himla dålig magkänsla, det var så mycket annat jag skulle vara tvungen att strunta i om jag tog detta jobbet. Så jag ringde och tackade nej. 
50% av mig ångrar det så himla himla mycket. Men jag vet att jag hade ångrat mig mer i efterhand när jag inte kunnat plugga mattekurs, resa och plugga till hösten. Så, ibland får man göra svåra val i livet. Älskar min fina kusin som ändå hjälpte mig att få den här chansen. 
 

Leg math work tuesday


Åkte till Elin efter jobbet igår och hade såå mysigt, alltså åh vad bra den tjejen är. Det är verkligen läskigt att tänka på hur de skulle vara utan henne, om hon inte bytt till vår klass efter någon vecka på risbergska. Hon är min guldklimp, lyllo mig! 

Idag har jag haft fullt upp. Åkte med mamma till Friskis kl 8 och körde en timme, ett riktigt bra benpass! drack x antal koppar kaffe med Friskisgänget innan jag åkte vidare mot mattelektion med Sofia. Vi stannade kvar en stund efteråt (typ en timme) för att få lite extra koll inför provet.. 

Sen knallade vi på stan en liten snabbis innan vi sa hejdå. Jag plockade mig en sallad och åkte till Friskis och åt den med mamma. Sen stängning på jobbet. 

Nu sova, imorgon är jag ledig från jobb men dagen är proppad med annat kul!! 

change monday


Olagligt snygg!!!!

hejsan på er. 

Skulle stänga på jobbet idag och träffa Elin för mysfrukost halv elva. Mitt jobbpass blev ändrat så jag kör 11-18.30 istället. Tränade vid 8.30, blev lite kondition och mage för var tvungen att skynda mig lite. 

Har rast nu och denna är min enda fram tills jag slutar för lisfis kommer senare så jag måste vara ensam ett tag :( buhu!

Ha en bra dag och hoppas ni får vara ute i det fina vädret!! 

"LE MOT FOLK, SPRID KÄRLEK, GE KOMPLIMANGER, VAR POSITIV"