Happy halloween

god morgon och happy halloween!!

Jag gick upp vid 7, för att släppa in rörmokaren men gick direkt och la mig igen. Nu äter jag frukost framför Nyhetsmorgon, otippat? Fast nu har Malou börjat och alltså jag har så svårt för henne, hon är så himla påflugen ibland och nästintill otrevlig mot endel gäster. Avbryter, frågar olämpliga frågar och nej henne har jag svårt för. 

Jag ska bara ta det lugnt nu på morgonen, hoppas mamma kommer hem snart så jag får krama på henne innan jag ska jobba hela kvällen. 

HÄR är två produkter till håret, som jag köpte av fannie förra veckan. Color masken har jag haft innan och det är ett balsam som neutraliserar de gula tonerna och luktar SÅ gott. Det andra är en inpackning mot torrt hår som jag hittills älskar! 
240:- respektive 159:- 

a day

nu på kvällen har jag varit och handlat mat och fixat med min outfit inför lördag och haha goooosh it's good. Shit vad kul det ska bli. Har även ätit lite och delat ben&jerry's med Adde och Bella medans vi kollar catch me if you can. Helt ok film! 

Ska nog sova snart för morgondagens jobbpass blev förlängt till 13-22.30. Rolig fredag. 
Men har en kickass lördag att se fram emot!! 

More of you

Hej! Ledig dag betyder fullproppad dag haha.. Var på mattelektion 8-9, Sofia skulle till jobbet så jag smet tidigare till Friskis. 
Mamma är i Italien men jag hängde med Friskisgängets vid frukostbordet nästan en timme innan jag var redo för ett benpass och lite mage. I mina nya träningstajts, Love them!! 


Vid lunch mötte jag upp Louise och Malin för långdejt, så kul!! Har inte träffat mallan på så länge och alltid lika kul att träffa Louise. Vi gick en snabbis på stan efter maten och jag fick med mig en kofta och halsduk, visar er en annan dag.