Fredag 30 maj

Igår jobbade jag 9.30-18 på tant grön. Massvis med folk pga tysslingedagarna/röd dag osv. Men det var superkul. Blev hämtad av Malin och Emelie o så åkte vi till mig och kollade one tree hill och åt godis. Mys

Idag var jag ur trött när jag skulle upp vid 7.. Jobbade på tant grön idag med. Elin och jag fick stå ute i tältet. Där var det folktomt och iskallt så vi åt bullar och höll oss varma med kaffe och filtar. Mycket lugnare dag idag. Ganska seg faktiskt. 
Har varit hemma några timmar nu och kollat one tre hill. Den serien är fan inte bra för mig. Blir alltid nostalgisk, ledsen, deppig, tänker och drömmer om framtid och den vänskap kärlek och liv de har i serien. Men älskar den mer än jag vet inte vad. Så jo, den är viste bra för mig, ellerhur?

Ska sova nu. Imorgon blir det träning på förmiddagen och jobb hela kvällen. Söndagen blir detsamma. 

Kram. Ni får mer bilder imorgon. Hinner inte redigera alla nu.

Onsdag 28 maj

Gårdagen. 
Jag var ledig från jobb, veckans enda lediga dag. Åt frukost och tog mig iväg till karlslund där jag körde 8 sköna km. 
Åkte upp på stan lite senare för att träffa Frida på Rosengrens igen och efter det knallade jag lite på stan. Hade endel jag ville shoppa med fick bara med mig ett par skor. 
Mötte upp Sabina och åkte hem till mig för att prova lite baluppsättningar och smink på henne inför nästa vecka. Så vacker hon kommer vara. 
Efter det åkte jag till Intersport en stund där mamma var. Alla friskismedlemar hade 25% på hela sortomentet men jag hittade inget bra tyvärr. sen var det godnatt. 


Idag vaknade jag 8.45, vet inte vad som hänt men jag vaknar alltid av mig själv innan alarmet. Superbra. Åt lite frulle och stack till gymmet och körde ett ordentligt pass för ben och rygg. Så himla trött så när jag kom hem la jag mig i soffan på balkongen och sov i solen. Så skönt. 
Nu ligger jag och kollar på one tree hill innan det är dags för stängningspass på jobbet. Vill helst ligga kvar här hela dagen idag. 
Måndag 26 maj

Har inte mycket att skriva idag. 
Jag gick upp runt nio och kollade på nya avsnittet av svett och etikett. Dagens sport/träningsform var Crossfit. Superkul! Jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in tidigare. Sa ja. 

Åkte iväg och tränade efter en veckas uppehåll pga skjukling. Brände av ett riktigt bra pass för mage/axlar och träningsvärken har börjar smyga sig på. 
Åkte hem och åt lunch i solen på balkongen och åkte mot jobbpass. 13.00-22.30 blev det men det gick otroligt snabbt. Produktiv dag, jag gjorde potatissallad, söt och vanlig lag till sillen och stekt strömming. Men själva stängningen var stressig. Så mycket fler folk som handlar sent nu när sommaren är här. Segt.. 

Imorgon är jag leeedig men har massa saker på schemat. Det är cardio-day så ska ut på långdistans på morgonen. Hoppas på bra vädret. Hörs efter det. Kramis!