Onsdag 26 mars 20.17

Hejhejhej. 

Här om dagen, i måndags rättare sagt kom Sabina över på frukost och catch up time. Spinningpass var planerat men jag har åkt på en rejäl förkylning.. 

Senare. Sara och jag köpte med oss godis och åkte till sjukhuset för att hälsa på bästa alle som haft sådan otur o brutit foten och måste kämpa med gips i 6 veckor.. Olivia var även där så vi höll alle sällskap i ett par timmar. 

I måndags skulle jag till frisören men han fick magsjukan, skulle även lunchat med Lovisa men jag var för sjuk.. Så jag kurerade mig på förmiddagen och mötte sedan upp Elin för spaning på stan. Hur kan ingen sagt att hela HM är totalombyggt, gick vilse. 

Vi köpte lite färdgodis och åkte till garphyttan hehe, vi kollade på lokalen till min fest och det känns faktiskt riktigt bra. Sen var det direkt hem till sängen och dricka te. Ladda upp för första jobbdagen efter resan. 

Snabbspolning. 

Idag onsdag. 
Har nu jobbat två jobbpass 7-13 och 6-13 så det har varit en skön smygstart och det är nästan lite kul att vara tillbaka(läs nästan).. 
Men mindre kul att cykla i hagel imorse för att sedan se en snötäckt mark när man slutade.. Kuk swe. Efter dessa jobbdagarna har jag bara degat i soffan, har en riktigt jobbig förkylning så är helt död. Igår var det min matlagningsdag så jag gjorde en jättegod broccolisoppa och dinkelvåfflor dagen till ära. 

Imorgon är det jobb 6-15 sen blir det nog bara lugnt igen. Vill bara bli frisk så jag kan träna, det här suger ju. 


Sallad på Java med Elin. Ett ställe man saknat. 
En mugcake som faktiskt blev riktigt god. Och mättande!!


Älskade alle var iallafall glad!Gjorde en rolig gröt gjord på bl.a. Nötter och avokado, serverad med nötter och bär. Rekommenderas, så mättande!


#justletmetakeaselfieIdag gjorde jag en bananomelett? Fylld med proteinbar. Serverades med en röra gjord på naturell kvarg, keso, hackade jordnötter och lite honung. Torkade tranbär. Så gott och blev proppmätt! 
Kommentera inlägget här: