Onsdag 10.29

Igår skulle vi gå upp 6.00 för att hinna äta frukost och vara redo när taxin kom kl 7.00. Bella och jag vaknade 6.20.. Det blev lite bråttom, checkade ut och sprang över gatan till frukosthaket som skulle öppna kl 6, alltså för 30 min sen. Ingen där. Okej vad gör vi, helt tomt överallt och vi skulle inte få mat förens ca 13.30. "Breaaakfast, breakfaast, helloo" skrek jag lite på skoj, och där kommer hon springandes och slänger ihop stora skålar med yoghurt,müsli och färsk frukt till oss. Vi hann precis. 

Lång båttur förbi krabi där vi bytte båt för att sedan åka till Koh Lanta. Där började vi känna oss som riktiga backpackers. Med tunga ryggsäckar kämpade vi oss fram på vägarna i 40 graders stekande sol, för att hitta hotell till natten. 
vi gick in på hotellet där jag mamma adde mormor var för ca 3 år sen och kollade men det var på tok för dyrt men de tipsade oss om andra ställen. vi gick ner på stranden och två hotell i från hittade vi dessa söta stugor på Thai Cat. 77kr/natt/person fick vi betala. Här stannar vi i två nätter och restaurangen är en av de populäraste på Long Beach. 

Kommentera inlägget här: