Lördag 17.52

hoooola. 

Allt är fortfarande guld o gröna här. Lever loppan i solen och bara har det gött. Skönt att veta att man har ett tag kvar innan man ska hem till ett då inte lika kallt Sverige. 

Snabb genomgång. 
I onsdags låg vi på stranden mestadels förutom en stund på eftermiddagen då Bella skulle plugga lite om dykningen. Då tog jag Anna Emelie en lång promenad längs hela long beach för att hitta boende till morgondagen. Vi letade i 1,5 timme och det slutade med att vi förlängde vistelsen i nuvarande hotell med 5 nätter till haha. Men det är helt perfekt här. 
På kvällen kom Ida Sandra Lisa Sofie hit till restaurangen på vårat hotell för att äta middag med oss. Vi bestämde oss sedan för att ta en sväng förbi Treehouse där vi hört att det skulle vara lite liveband. När vi kom dit var det ganska lungt men såå mysigt, vi träffade några svenska killar som är dykinstruktörer som hängde med oss under kvällen och trädkojan fylldes med pårökta, partyglada människor. Vi drack en bucket och lyssnade på no woman no cry.

Dagen efter det alltså torsdag så åkte vi på heldagsutflykt. Vi blev upplockade 8.20 och åkte till ett ställe där vi stannade och snorklade för att sedan åka vidare till Emerald cave. Det är en ganska lång kolsvart grotta man simmar igenom för att komma fram till den lilla fina stranden som gömmer sig där. 
Sedan åkte vi vidare till otroligt fina Koh Kradan där vi fick lunchbuffé och stannade dryga timmen innan vi åkte vidare. Vi stannade på ett till ställe där man fick möjlighet att snorkla men Anna och jag hoppade och badade från båten istället, much more fun. På väg hem stannade vi under en bergvägg fullproppad med fladdermöss. Alltså de var så äckliga och stora och massvis!! Härligt men blä. Sen blev vi avsläppta på koh lanta igen vid 15 tiden. 


Då duschade vi håret, noga. Sen åt vi middag på second home och gick och köpte cider och chips för att föra lite i hyddan. Det var dags för beachparty, men eftersom Bella skulle upp dagen efter för att börja sin dykarutbilding var vi inställda på en lugn kväll. Vi gick dit, bekantade oss med en kille från nya Zeeland och hans polare från Dannmark haha sen gick vi hem. 

Igår var Bellas första dag på utbildning så Emelie jag och Anna vad ensamma mellan 7.30-16. Vi låg mest o njöt i solen, eller iallafall jag och Anna. Emelie trivs bäst i skuggan;) jag tog en oil massage vilket var skönt men ah inte fan är det smärtfritt.. åt frukt, lunch och så kom vår lilla bellis tillbaka. Dags för fredagsmiddag på vårat Andra hem då vi lyxade till det med supergoda efterrätter. Anna: friterad banan med vanilj glass. Jag: friterad ananas med chocolate chip glass. Bella: banana splitt och Emelie en Chocolate chip sundae. Mmmums!


Fisen :

Så himla roligt att du håller oss uppdaterade! :D Ni ser ut att ha det grymt bra. Saknar dig!

Kommentera inlägget här: