Tisdag 25 februari 15.36

Senaste nytt. 

Vi har chillat vidare vid poolen och ätit god mat, kollat hockey final, hängt i köpcentret brevid, ätit pannkakor och spenderat endel tid på olika sjukhus. 

Det är tyvärr så att Anna har blivit sjuk. Vi har varit på sjukhuset och fått rådgivning och gjort röntgen. Hon har haft detta förut men behöver opereras. Hon kommer åka hem till Sverige inom ett par dagar. Vi har gråtit och gråtit och önskar det fanns något att göra för att hindra detta. Men sjukvården här är för osäker och alla(läkare på Bali, hemma, försäkringsbolag, föräldrar) rekommenderar att åka hem. Det är så himla himla tråkigt. Vi har ca 20 dagar kvar... Vill inte vara här utan henne ju

Jag Anna och Emelie bestämde oss för att göra det bästa av den tiden vi har kvar här med Anna. Så idag checkade vi in på ett 4 stjärnigt hotell för att få äta frukostbuffé, sova i vita lakan, få roomservice (och gymma!!). Vi trivs bra här. Ligger nu vd poolen och tar det lugnt. 

Imorse körde jag Bella Josse ida träning i poolen igen. Så skönt att röra på sig. Vi alla har haft träningsvärk sen sist så det är grymt. 
Sen åt vi pannkakor till frukost, lyxigt. 

snart ska jag gymma (inatt drömde jag om att jag sprang på löpband, ska bli så skönt!) sen ska vi göra oss iordning för kvällen och åka tillbaka till de andra brudarna för ikväll är det utgång. Malmö killar är här på Bali nu så kanske får vi med oss dem. Detta är en Monster portion med svenska köttbullar, potatismos, brunsås och lingon på ett ställe precis vid oss. Där så jävla gott, dock var dessa 30 köttbullar till Anna och Emelie haha!!
Favoritpannkakorna aka dagens frukost.
Och under är det bilder från poolträning.Och såhär mycket kostar det att äta en middag på Bali 


Kommentera inlägget här: