Fredag 28 februari 09.38

Hej på er.

Vi hade en rolig utekväll med malmökillarna och åkte sedan hem och somnade gott i vårt fina rum. 
Frukostbuffen gjorde oss lite besviken men det fanns goda pannkakor iallafall. Här borta är dom liksom mat till frukost. Kyckling och ris/nudlar finns alltid på deras frukostmenyer så det var vad denna frukost mestadels bestod av. 

Sen låg vi vid solen några timmar, sen gick Anna o Emelie o duschade och jag gick till gymmet. Dagen innan sprang jag 5km och denna gång 6km, är fan nöjd med tanke på att jag knappt trodde jag skulle orka ca 3km. Riktigt skönt i kroppen! Sen gjorde vi oss iordning och runt 19 åkte vi till flygplatsen med Anna. 
Det var fan de värsta. Usch vad vi grät. Det är så jävla surt att hon är hemma nu. Vill ha henne hos oss!!  

Efter vi vinkat av henne åt Emelie och jag på flygplatsen, vi såg ut helt förstörda ut haha... Sedan åkte vi tillbaka, bunkrade upp med godsaker och tröståt hela kvällen. 

Igår fick vi godare frukost. Tack vare oss själva. Vi hade köpt yoghurt dagen innan som vi hade i kylen, så det tog vi med oss och åt goda pannkakor till. Perfekt! Sedan checkade vi ut och åkte tillbaka till Gora hotellet. 
Bella Ida och Josse har åkt vidare till några andra öar, Emelie och jag kommer stanna här på Bali och möts upp tjejerna på Gili öarna om några dagar. 


Vi la oss vi poolen, tog en powernap efter duschen och gick sedan iväg för att hitta en rooftop som vi sett när våran taxi inte hittade till vårat hotell. 
Det var såå mysigt där. Det finns en pool där de brukar vara poolparty så får se om vi går dit idag. Vi åt Iallafall god mat och drack endel drinkar. Personalen älskade oss så vi trivdes perfekt. 

Tidigt läggdags och nu vaknade vi upp till spöregn men låter som att det har slutat nu. Får se vad vi hittar på idag. 
Anonym:

Vart är den blåa mönstrade klänningen ifrån? Jättefin :) kram

Svar: Den är Emelies och hon köpte den längst gatorna på Bali ;) kram!
Sofia tranquist

Kommentera inlägget här: