new years eve

GOTT NYTT ÅR ALLA BABES! 

Jag Elin Frida och Emmy ska käka trerätters hos Frida och sen får vi se vart kvällen för oss. Ha en superbra kväll alla ni. 

Mitt 2014 har varit de sämsta året jag upplevt så hoppas verkligen 2015 har mer att erbjuda. Kram på er FICK MIN NYA BIKINI IGÅR LOVE IT!!

I wanna leave, and stay

på lördagen vaknade jag upp pigg och icke bakis och stack på stan för stt julklappshandla åt mig själv. Jag handlade upp ett presentkort som går ut 6 juni pga vet ej om jag är hemma haha, galet ju!!

Tog sen med mig Fanny och Alle till Anna för resmysmöte. Har jag sagt att jag längtar?? Aha sorry... 
Sol? Jatack! Läskande drink? Jatack! Hennes bikini? Jatack! Vara Natasha Oakley? JATACK!

Sen åkte jag hem och mös med julmusik och hade Julklappsverkstad. 

Idag söndag, har jag jobbat 10-19 och oj vilken julrusch det är nu. Inte lugnt en sekund. Nu har vi haft miniminijul här med Maria. Nu läggdags puss

Lovely night lovely friends

Igår jobbade jag ju 8-18 då sista tre timmarna gick lite extra snabbt för att både Lovisa och Emma började då så vi sprang mest runt och fnissade. 

Strax efter 20 tiden åkte jag till Fanny där brudarna var, grabbarna kom och förfesten kickade some ass. Jonathan är äntligen hemma från Boston, dock bara i knappa månaden. Och Malin är hemma från Borlänge över jul och det var såå kul att krama på dem igen. 
Mycket trevligt hos Fanny och ännu mer trevligt på Strömpis där vi dansade vidare. Klockan 3 satt jag hemma och fyllekäkade kex och brie för att sedan somna en fredagsnatt utan att behöva sätta klockan på värdpasstid...