remember sunday

den här söndagen har varit lugn. 
Är så himla hes, låter inte klokt när jag pratar. Jag Bella Adde har varit hemma hela dagen, både Adde och jag har pluggat matte.. 
Sen kollade jag på en film, Remember Sunday heter den och den var perfekt för kvällen. Lugn fin romantisk rörande och riktigt bra. Rekommenderas! 
Imorgon börjar en icke så rolig vecka. Semestern är slut för den här gången och jag börjar direkt med att jobba måndag-söndag denna vecka.. Börjar med inventering på jobbet imorgon kl 06.00 imorgon. Sen måste jag hinna få in massvis med träning, skolbesök och hemmaplugg.. 

Ha en fin SEPTEMBER vecka. Kram!!


the best of everything saturday

LÖRDAG. 
Tog mig upp vid 8.30 för att åka till Friskis och göra mitt första pass som passvärd på IWpuls. Perfekt träning också. 

Nån timme senare mötte jag och Adde upp pappa på stan. Han var i Örebro över helgen. Så vi satte oss på Kungsgatan 1 och käkade lunch och snackade ikapp för att sen knalla lite på stan. åh älskade pappa!
Och klockan 17 satt jag på bussen mot Stora Mellösa och 20 års kalas med Fanny Anna och Emelie. 
Sara har fyllt 20 och hade stor fest! Så himla bra ordnat och lyckat i jättefin lokal. Några av hennes kompisar hade fixat så att George, från idol ni vet, kom dit och spelade. Så duktig han är! 
Runt 22 tiden var Vicky så snäll så hon åkte och hämtade mig och Fanny och så fortsatte vi festandet på Frimis där Adrian Lux var. gav väl inte honom så mycket uppmärksamhet men även där blev allt väldigt bra och kul. Så mycket roligt folk man träffar ute, å vad kul det är. 
Avslutades med en trevlig promenad hem. Älskar my favorite dancegirl! 

FINASTE FÖDELSEDAGSBRUDEN!!


puss på alla underbara!!

dancing friday

FREDAGKVÄLL.
Jag Fanny Elin Mollie William Oscar och Gustav hängde hos William och partade och åt Björnshottar. Sen dansade vi iväg till satin och slutade inte förens portarna stängdes. Vilka fina vänner. Så bra!