28 april - en superbra dag

Igår: hänga med mamma på balkongen och Plantagen. Äta äppelringsbananpannkakor innan match. Spela match(det var kul även fast vi förlorade),köpte goda saker och kollade på Hundraårigen. 

Idag: långfrukost i stekande sol med Lovisa. Hänga på stan i flera timmar med Elon, lite shopping+käk, hängt på balkongen med mitt nya klockarmband, åkt till Friskis och kört det mest effektiva styrkepasset någonsin, en snabbis på systemet,direkt vidare på fotbollsträning. 

Jag känner hur ont min kropp har av 3 fotbollspass så tätt inpå varandra efter 1 års uppehåll. Och passet på gymmet idag var riktigt hårt så imorgon lär jag vara mör. 

Imorgon 9.30 åker fem glada brudar mot Malmö där vi ska vara tills på fredag med killarna vi träffade på resan. + deras polare. Vi ska först och främst fira Valborg vilket är helt galet i Lund där vi kommer spendera den dagen. annars hänger vi väl bara o umgås. Ska bli så kul! Ska försöka hålla er uppdaterade!
Idag- 


27 april - seriepremiär

Ja, jag jobbade 9-18 igår så finns inte så mycket att skriva. 
Hade myskväll med mamma på kvällen. Tacos, gladiatorerna och Love and other drugs. Det var därför ni fick en gyllenhaal bild igår. Han är ju för charmig i den filmen alltså. 
Nu sitter jag på balkongen och solar. 13.00 är det samling och dags för seriepremiär, är det okej att säga att man inte hoppas på särkilt mycket speltid eller? Är verkligen inte redo.

Kvällen är oklar, 
Mer bilder på Jake och annat

Fredag 25 april

Alldeles för trött. Vi hörs imorgonbitti!