30 september 2013 - helgen

Dålig uppdatering. Här kommer helgen 

fredag - jobb 6-16 för att sedan åka till Tant grön i vintrosa där jag mötte upp Malin och Emelie. De hade höstmys vilket innebar längre öppettider + grillade hamburgare, god soppa osv ute i tältet där vi satt med filtar och pratade. För att sedan gå in till Elin som jobbade denna kväll, så köpte vi lite fika av henne och fortsatte mysa till åttatiden. Älskade vänner. 

På lördagen gick jag upp för att köra ett spinningpass kl 10-11, älskar morgonträning!! Så himla fantastiskt skönt, komma hem och duscha och man är pigg och glad hela dagen. 
Lite senare åkte jag till Kif arena för att kolla lite fotboll, en fin höstkväll. 
Väl hemma vid 18 tiden hade jag inga planer så jag tog de lugnt i soffan och bokade ett spinningpass till 11-12 dagen efter. Kvällen fick dock en snabb vändning. Emelie Fanny och Anna kom hit vid åtta så var det dags för utgång. Det blev en superrolig kväll med tjejerna!! 

• vaknade på söndagen efter 5 timmars sömn och kände att det där spinningpasset jag bokat var ganska olägligt men jag tog mig upp och avverkade det. SKÖNT att träna bort eventuella bakisfeelings! 
Jag storstädade sedan lägenheten med mamma och åkte sen till Emelie i garphyttan och spenderade kvällen där på hennes stora madrass med kuddar filtar godsaker one tree hill och underbara fina Emelie. 

• åt gröt och Emelies hemgjorda äppelmos till frukost och sen åkte hem för att luncha på Stora med mamma. Nu har jag rensat garderoben och ska iväg till karlslund och köra ett Cross fit pass med Friskis. Ska bli kul att testa och skönt att träna ute idag!

haha när jag läste igenom detta insåg jag att jag varit med Emelie varje dag denna helg! Gos unge
Kommentera inlägget här: