26 september 2013 - big change

Hej mysbollar!

Igår körde Sabina och jag som sagt ett jympapass för att sedan åka hit och äta pannkakor + prata i några timmar. Hon är ett guldkorn.

Inatt sov jag cirka ingenting pga galen nervositet. Jag har velat färga håret brunt i typ 10 år, på riktigt. Till o från. Mamma har alltid sagt nej och fått mig att inse att jag har en fin naturlig hårfärg som är värd att bevara. Jag har lyssnat, till för typ 1,5 månad sedan då jag bokade tid hos min frisör. 

Imorse var det dags. Var så himla nervös och sa till Ida att jag inte ville se någonting under processen utan bara när det är helt klart. Så blev det. tårarna fyllde ögonen första 5 minutrarna, men dom stannade där, i ögonen. Det var ovant som fan, men både jag och Ida var övertygade om att jag skulle trivas. Nu är jag störttnöjd och förut kom tårarna på besök igen, men nu iställlet för att jag är så jäkla nöjd och stolt att jag gjort det. 

Det var ca 4 av mina vänner som viste om detta, ingen i familjen och ingen annan. Det var så läskigt att se allas reaktioner. 
Men tusen tack till alla er som kommenterat/gillat på insta/Twitter. 
Jag blir så otroligt glad och lättad. 
Äntligen kan jag slappna av haha! 

Imorgon väntar en bra dag. Jobb 6-16 för att sedan mysa på tantgrön med vänner! Är så himla sugen på utgång men det lär inte bli något.. Har inte varit ute sedan studenten vilket också sög så det var med andra ord sjukt längesedan jag hade en bra utgång. Äsch hela livet på mig. Ciaoo

Kommentera inlägget här: