30 september 2013 - helgen

Dålig uppdatering. Här kommer helgen 

fredag - jobb 6-16 för att sedan åka till Tant grön i vintrosa där jag mötte upp Malin och Emelie. De hade höstmys vilket innebar längre öppettider + grillade hamburgare, god soppa osv ute i tältet där vi satt med filtar och pratade. För att sedan gå in till Elin som jobbade denna kväll, så köpte vi lite fika av henne och fortsatte mysa till åttatiden. Älskade vänner. 

På lördagen gick jag upp för att köra ett spinningpass kl 10-11, älskar morgonträning!! Så himla fantastiskt skönt, komma hem och duscha och man är pigg och glad hela dagen. 
Lite senare åkte jag till Kif arena för att kolla lite fotboll, en fin höstkväll. 
Väl hemma vid 18 tiden hade jag inga planer så jag tog de lugnt i soffan och bokade ett spinningpass till 11-12 dagen efter. Kvällen fick dock en snabb vändning. Emelie Fanny och Anna kom hit vid åtta så var det dags för utgång. Det blev en superrolig kväll med tjejerna!! 

• vaknade på söndagen efter 5 timmars sömn och kände att det där spinningpasset jag bokat var ganska olägligt men jag tog mig upp och avverkade det. SKÖNT att träna bort eventuella bakisfeelings! 
Jag storstädade sedan lägenheten med mamma och åkte sen till Emelie i garphyttan och spenderade kvällen där på hennes stora madrass med kuddar filtar godsaker one tree hill och underbara fina Emelie. 

• åt gröt och Emelies hemgjorda äppelmos till frukost och sen åkte hem för att luncha på Stora med mamma. Nu har jag rensat garderoben och ska iväg till karlslund och köra ett Cross fit pass med Friskis. Ska bli kul att testa och skönt att träna ute idag!

haha när jag läste igenom detta insåg jag att jag varit med Emelie varje dag denna helg! Gos unge
28 september 2013 - brownie

hej vänner, jag har haft en jättebra dag men jobb och kompishäng. Men jag är så himla trött eftersom klockan stod på 4.45 imorse. Morgondagen börjar med 1 timmes spinning kl 10-11, längtar så. 

Vi hörs mer imorgon, kram 
26 september 2013 - big change

Hej mysbollar!

Igår körde Sabina och jag som sagt ett jympapass för att sedan åka hit och äta pannkakor + prata i några timmar. Hon är ett guldkorn.

Inatt sov jag cirka ingenting pga galen nervositet. Jag har velat färga håret brunt i typ 10 år, på riktigt. Till o från. Mamma har alltid sagt nej och fått mig att inse att jag har en fin naturlig hårfärg som är värd att bevara. Jag har lyssnat, till för typ 1,5 månad sedan då jag bokade tid hos min frisör. 

Imorse var det dags. Var så himla nervös och sa till Ida att jag inte ville se någonting under processen utan bara när det är helt klart. Så blev det. tårarna fyllde ögonen första 5 minutrarna, men dom stannade där, i ögonen. Det var ovant som fan, men både jag och Ida var övertygade om att jag skulle trivas. Nu är jag störttnöjd och förut kom tårarna på besök igen, men nu iställlet för att jag är så jäkla nöjd och stolt att jag gjort det. 

Det var ca 4 av mina vänner som viste om detta, ingen i familjen och ingen annan. Det var så läskigt att se allas reaktioner. 
Men tusen tack till alla er som kommenterat/gillat på insta/Twitter. 
Jag blir så otroligt glad och lättad. 
Äntligen kan jag slappna av haha! 

Imorgon väntar en bra dag. Jobb 6-16 för att sedan mysa på tantgrön med vänner! Är så himla sugen på utgång men det lär inte bli något.. Har inte varit ute sedan studenten vilket också sög så det var med andra ord sjukt längesedan jag hade en bra utgång. Äsch hela livet på mig. Ciaoo