drömmer mig tillbaka

Idag drömmer jag mig tillbaka till hammocken i sommarstugan. Med Emelie brevid, skön lugn musik strömmandes från högtalarna och en klarblå himmel. 

De första dagarna jag spenderade i min fina nya sommarstuga, med Emelie var de bästa dagarna denna sommar.
 Jag ser fram emot alla dagarna man kommer att spendera där ute, med min pappa, med mina barn, min bror och min framtida familj. 
Fantastiska pappa som köpt detta åt oss. 
27 november 2013

"Va, vad har hänt med henne? Ett nytt inlägg, igen?" 

Japp! Dagens planer var en fullspäckad dag men besti är sjuk så kunde inte luncha med henne. Åkte till Friskis och åt frukost med mamma och gänget för att sedan köra ett pass på gymet. Var så himla otaggad idag och ville verkligen inte dit imorse, ville köra ett pass med ledare så jag slapp tänka ut vad jag skulle köra. Inspiration är slut, dock inte motivationen eller lusten så då är det bara att köra. Jag körde ett spinningpass med mig själv som ledare, gick faktiskt bra-cirkelgym då jag körde ett varv på alla maskinerna-lite extra armar-och sparka loss på crosstrainer. 

På vägen hem stannade jag och värmde mig i ett solarium hihi sedan dax för efterlängtad lunch. 

Nu har jag bara tagit det lugnt sedan dess. Tv har inte ens varit på, sitter och lyssnar på skön mys musik istället. Dock har jag gjort mig iordning inför kvällen eftersom jag ska ut direkt efter jobbet. 

Hoppas ni har och får en fin onsdag. Kramis 

26 november 2013 - soppbjudning

Bjöd Elin på lunch idag, som sagt. Hon fick sparrisoppa och smörgås. Jag älskar soppa på hösten, finns så otroligt många varianter och goda tillbehör man kan ha till, det är varmt och smarrigt. 

Så har jag jobbat några timmar och sitter nu i soffan med mamsen o myser. Önskar paradise hotel var tidigare för jag orkar/vill inte vara vaken till elva!! 

Imorgon är en lång, stessig men rolig dag. Avslutas med utgång på Ritz, där hoffmaestro och Ken ring uppträder. Ska bli kul! 

Godnatt gosbjörnar.