2013

Detta året har varit speciellt. 
Jag har växt något otroligt som människa och haft väldigt jobbiga studer tillochfrån. 
Jag har alltid varit rädd för att bli ensam,och fått ångest av att vara ensam. Jag har inte kunnat vara ensam en kväll, en dag, gå på stan ensam osv. Jag har alltid varit beroende av att ha kompisar runt mig, alltid ha planer, aldrig en kväll med mig själv. Jag har alltid haft mig familj hemma och haft långa förhållanden. 

Jag har varit singel hela detta år, jag har slutat på fotboll och varit ifrån världens bästa brudar, min bror har flyttat hemifrån, min mamma har rest mycket detta år och när hon är hemma är hon och hennes kille väldigt mycket med varandra, bara hos honom. Och min pappa bor i Lindesberg. 

Studenten är en dag alla ser fram emot istortsätt hela sina liv, för mig blev hela dagen, från morgon till kväll en besvikelse. Och jag börjar gråta varje gång jag tänker på den dagen, ser bilder eller speciellt hör sjung om studentens lyckliga dar. ja jag börjar gråta nu. 
Efter studenten började jag jobba på ekershallen som var mitt första riktiga jobb, där man spenderade mycket tid. Kompisar jobbade och man märkte så stor skillnad, folk hörde inte av sig och man sågs alltmer sällan. Jag började skita i att själv höra av mig, och acceptera att man inte kan vara med folk jämnt. 

senaste halvåret har varit som mest ensamt. Jag har åkt från en tom lägenhet på morgonen och kommit hem till en tom lägenhet på kvällen. En lägenhet som 4 lyckliga personer flyttade till. Jag har somnat själv, vaknat själv, handlat, lagat mat själv och städat själv. 
Jag vill ha en egen lägenhet och bo själv men det är en jäkla skillnad på att lämna och att bli lämnad. 

Det här har varit ett tomt, tråkigt, jobbigt och ensamt år. Men jag har utvecklats och vuxit något otroligt och min längtan efter 2014 är enorm. nu blir jag klyschig här men, detta är mitt år. 
mims:

Nyårskramar. Ha en bra dag och önskar dig all lycka nästa år. :*

Svar: vad gulligt av dig. Jag önskar dig detsamma♡ kramis
Sofia tranquist

Frida:

Åh. Kram fina Fia.
Vill träffa dig snart.

Svar: kram på dig! Och jag vill träffa dig gullet.
Sofia tranquist

Kommentera inlägget här: