2013

Detta året har varit speciellt. 
Jag har växt något otroligt som människa och haft väldigt jobbiga studer tillochfrån. 
Jag har alltid varit rädd för att bli ensam,och fått ångest av att vara ensam. Jag har inte kunnat vara ensam en kväll, en dag, gå på stan ensam osv. Jag har alltid varit beroende av att ha kompisar runt mig, alltid ha planer, aldrig en kväll med mig själv. Jag har alltid haft mig familj hemma och haft långa förhållanden. 

Jag har varit singel hela detta år, jag har slutat på fotboll och varit ifrån världens bästa brudar, min bror har flyttat hemifrån, min mamma har rest mycket detta år och när hon är hemma är hon och hennes kille väldigt mycket med varandra, bara hos honom. Och min pappa bor i Lindesberg. 

Studenten är en dag alla ser fram emot istortsätt hela sina liv, för mig blev hela dagen, från morgon till kväll en besvikelse. Och jag börjar gråta varje gång jag tänker på den dagen, ser bilder eller speciellt hör sjung om studentens lyckliga dar. ja jag börjar gråta nu. 
Efter studenten började jag jobba på ekershallen som var mitt första riktiga jobb, där man spenderade mycket tid. Kompisar jobbade och man märkte så stor skillnad, folk hörde inte av sig och man sågs alltmer sällan. Jag började skita i att själv höra av mig, och acceptera att man inte kan vara med folk jämnt. 

senaste halvåret har varit som mest ensamt. Jag har åkt från en tom lägenhet på morgonen och kommit hem till en tom lägenhet på kvällen. En lägenhet som 4 lyckliga personer flyttade till. Jag har somnat själv, vaknat själv, handlat, lagat mat själv och städat själv. 
Jag vill ha en egen lägenhet och bo själv men det är en jäkla skillnad på att lämna och att bli lämnad. 

Det här har varit ett tomt, tråkigt, jobbigt och ensamt år. Men jag har utvecklats och vuxit något otroligt och min längtan efter 2014 är enorm. nu blir jag klyschig här men, detta är mitt år. 

8 december 2013

Jag har nyss kommit hem från O'Helga natt, där jag stod o mös med Mamma o Heléne. 
Jag blev så otroligt irriterad ca 20 min in i konserten. 
Det är ju trångt och mycket människor och man håller tummarna att det inte kommer någon långskånk precis framför än. Idag kom det istället 4 stycken tjejer, högtklassade fjortisar på ca 16 år. Och trängde sig in precis framför oss, utan att bry sig ett smack. De stod och frös, allihop med likadana primeboots, Zara jackorna och utsläppt hår utan mössa. För det är såklart viktigare att vara snygg än varm. 
Och tror ni att det kollade på konserten då? NEJ INTE EN SEKUND, de stod och pratade om vilka som fick och inte fick komma på årets nyårsfest, försökte ringa pojkvännen och drog ständigt händerna genom håret. 
ALLTSÅ JAG SPYR. Det som irriterar mig något kolossalt är att de inte bryr sig om NÅGON annan. Asså ska ni stå där med iskalla kläder och genomplattade hår mitt i smeten kan ni väl förfan hålla käften och STÅ STILL så andra kan få njuta och få en chans att se och lyssna på vad de på scenen säger. 

Fan va detta förstörde årets O'Helga natt. 

Tack o hej. 

8 december 2013

Och snön ligger vit på taken. Jag har en bra helg. 
I fredags jobbade jag några timmar för att sen kicka igång helgen med ett intensiv jympapass. Vi fick till kvällen besök av kusinerna och moster från Götet, så det blev finmat och kolla idol, som KEVIN VANN, såklart. Älskar det, dels för att jag röstat varje fredag och gillar honom och DELS för att bajsa alla hatare i ansiktet. Hata så mycket ni orkar, eran röst är det ingen som hör. Ni sänker bara er själva till en längre nivå.

På lördagsmorgonen fixade jag storfrukost åt hela gänget och lite senare knallade vi runt på stan och åt lunch i saluhallen. Jag tog en god sallad hos pauluns! Det var sen dags för jobb 15-22.30. 
När jag kom hem väntade ost, kex och en stor godisskål + massa mysiga människor i soffan. 

Nu sitter jag mamma och adde i bilen på väg till Åkerby där vi ska äta julbord med mormor, kusinerna och flera från släkten. Ikväll blir det troligtvis O'Helga natt, mamma och jag brukar alltid vara där och det är ju så mysigt, men kallt! 

Kram på er